Rabu, 19 Desember 2012

Outdoor Bruiloften Decoraties | Outdoor Bruiloften Decoraties Ideeën | Unieke Bruiloften Decoraties Outdoor | Outdoor Bruiloften Decoraties Foto's





Bruiloft decoraties buiten zijn talrijk en zijn er in verschillende soorten en maten. Bij het plannen van een outdoor bruiloft, de decoraties zijn een van de moeilijkste hindernissen in de voorkant van de weersomstandigheden. Locatie en tijd van de dag zijn de eerste twee factoren bij het plannen van uw interieur. Decoraties moeten complimenteren de locatie en de natuurlijke verlichting van de ruimte tijdens de ceremonie zelf.

Om dit goed te doen, moet u de exacte plaats te gaan op het exacte moment dat de ceremonie zal plaatsvinden. Als u het voorrecht van de planning van een outdoor bruiloft is meer dan een jaar (zeer zeldzaam), blader naar de locatie op de exacte datum van het voorgaande jaar en brengt een camera met u en neem een ​​paar foto's. Dit geeft je het idee en gevoel voor verlichting.

Het zal niet echt werken voor een wandeling door de kamer met een fotograaf in maart als de bruiloft is in juni, in het bijzonder als het een 's middags of' s middags ceremonie die is gebaseerd op natuurlijke verlichting.

In de meeste gevallen, minder is meer en de pure schoonheid van de natuur alleen maar een boog voor honeymooners die binnenkort hun geloften onder. Op sommige plaatsen zal het evenement niet 100% prive en vinden plaats op de binnenplaats van een luxe hotel. Zelfs als het iets is dat koppels vrezen, kunnen er dingen fout gaan op bruiloften en als uw site is niet "prive" dus zorg ervoor dat er een soort van achtergrond achter de bruid en gratis de bruidegom wanneer nemen ze hun geloften, uitwisseling ringen en sluit deze af met een kus.

Je wilt niet dat een bruiloft foto met kinderen gooien van een frisbee of landschap rekken bladeren op de achtergrond. Als je denkt dat het zal een probleem op je trouwdag is, moet u instellen achtergronden gratis en de fotograaf vragen om een ​​uur eerder te komen. Als het gebeurt, neem je de plaats van de bruid / bruidegom in de plaats waar ze wisselen geloften en zeg de fotograaf om "slechte" raaklijnen kijken. Een raaklijn slecht is als er iets op de voorgrond of achtergrond interfereren met de afbeelding. Bijvoorbeeld, als de bloemen patroon achter de bruid maakt haar blik alsof ze had iets grappigs op zijn hoofd, dat is een slecht raaklijn. Klinkt wellicht gek, maar de fotograaf weet wat je bedoelt.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar